Arrangement Geniet van een Goei Leven

Het Regionaal Bureau voor Toerisme biedt voor de nazomer nog twee arrangementen aan. De arrangementen zijn prima geschikt als uitstapjes voor de levensgenieters, die na hun zomervakantie nog een paar dagen willen genieten in eigen land. Waar kunnen ze dat beter doen dan in het Land van Cuijk, het  ‘la Dolce Vita’ van Nederland?
Het eerste van de twee ‘nazomerarrangementen’ is Geniet van Een Goei Leven op 23 en 24 augustusaanstaande. Met onder meer een vaartocht over de Maas, een wijn- en spijsarrangement, een overnachting op een bijzondere locatie, een bezoek aan de historische vestingstad Grave en de Van Gogh Kamer in Boxmeer en een uitgebreide Een Goei Leven Brunch. Het arrangement wordt aangeboden voor een bedrag van € 149 per persoon. Inclusief overnachting en uiteraard inclusief alle heerlijke proeverijen. Reserveren kan via: https://arrangementen.landvancuijk.nl/arrangement-geniet-van-een-goei-leven/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: