Onderhoud Openbaar Groen Noordeinde.

Diverse wijkbewoners waren vanmorgen opgetrommeld door Harry C. A. Daudt, die nu 18 maanden, ‘de kar der democratie’ voor de aanwonenden van de speelgazons a. h. Noordeinde, heeft getrokken. Hoop deed ‘m leven, maar opnieuw was er het ervaren ‘van de muur der bureaucratie en onverschilligheid’, die werd opgeworpen door het duo  ‘Groen-ambtenaren’ van Dijk en de Kort, die geen enkele creativiteit aan de dag leggen en alleen ‘Nee’ verkopen in het gezelschap van buurtbewoners en Wijkraadsleden.

Voor Daudt is het reden om zijn gerechtvaardigde strijd om een beter aanzicht van de gazon en het uitsluiten van tekenbeten, brandblaren van brandnetels en poep-aan-kinderschoenen en handen en voeten.
Hij is het onvermogen van Graafse Bestuurders, meer dan zat en heeft zijn dossier met woord en weerwoord, overgedragen aan zijn D’66-buurman Han Schaars.
‘Ik heb er veel van geleerd; vooral van de ‘non-communicatie’, tussen Burgers en Bestuur; ‘als Burger wordt je in Grave, niet serieus genomen; daardoor komt burgerparticipatie niet van de grond en profiteren B&W en de ambtenaren daar gretig van.’ Uitgezonderd de goedwillende dames en heren, te weinig in getal, om het verschil in deze gemeente  te kunnen maken.
Hun optreden is daarmee ‘niet te volgen en niet te filmen.’
Kortom: de arrogantie van de macht… houdt verouderde bestuurscultuur en vermolmde bestuursstructuur in stand.
‘Ik wens de nieuwe Raadsleden-2018-2022, een beter (werk) klimaat en een betere communicatie met de Burgers in ‘onze Gemeente’.
Harry C. A. Daudt
inwoner van Grave
bewoner van ‘De Mars’. 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: