Einde aan verwaarloosd groen aan het Noordeinde?

Dinsdagmorgen as. zal een ambtelijke groendelegatie, bestaande uit de heren de Kort en van Dijk, een ‘werkbezoek’ afleggen; na 18 maanden negeren en ‘wegkijken’ van dit onderkomen wijkdeel van de veste Grave. 6 Raadsleden hebben notie genomen van deze verwaarlozing van speelgazons in onze gemeente, waarin de Burgers(en hun kinderen)  centraal zouden staan; zeker in Verkiezingstijd. De ambtenaren hebben zich mede onverschillig opgesteld. De verantwoordelijk Wethouder, toen de heer Daandels,  heeft er geen werk van gemaakt. Het is een smet, geworpen op de democratie, waarvoor geen verantwoordelijkheid in Grave is genomen. Hopelijk keert zich in de wijk De Mars, dinsdagmorgen om 10 uur alles ten goede, mede dankzij het optreden van: Raadsleden van Keerpunt 2010, LPG en ook D’66, die ons, bewoners van ‘De Mars’, het oor hebben geleend.

Wij zijn het beu, niet serieus te zijn genomen, gedurende zoooooooo’n lange periode van: niet-maaien van nu hoogopgroeiende grashalmen, onkruiden en brandnetels, die het spelen van onze kinderen niet tot een vreugde hebben gemaakt.
Met groet, namens het hele Noordeinde te Grave.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: