Met dank aan Ben Bongaards en Christan Leenders.

Geachte heer/mevrouw,Hierbij bevestigen wij de ontvangst van de door u doorgezonden verdachte e-mail. Hartelijk dank voor het toesturen.

De mail die u ons stuurde is waarschijnlijk een zogeheten phishingmail. Criminelen proberen via zo’n e-mail persoonsgegevens in handen te krijgen. U en uw computer lopen geen veiligheidsrisico zolang u geen gegevens achterlaat op websites waarin die mail naar wordt doorverwezen. Lees hier wat u kunt doen als u wel uw gegevens heeft ingevuld op een website die u niet vertrouwt.

E-mails aan valse-email@fraudehelpdesk.nl worden geautomatiseerd verwerkt en geanalyseerd. Als het nodig is lichten wij betrokken instanties in. Heeft u een specifieke vraag over deze mail? Gebruik dan ons meldformulier.

Met vriendelijke groet,
de Fraudehelpdesk

Logo Fraudehelpdesk

Postadres:
Postbus 963
7301 BE Apeldoorn

www.fraudehelpdesk.nl

Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: