Drie stemmingen in Grave bij de gemeenteraadsverkiezingen?

Kiesraad schrijft:
Een woordvoerder van de Kiesraad zei eerder tegen NRC dat stemgerechtigden twee stempassen kunnen verwachten tijdens de gemeenteraadsverkiezingen als het referendum genoeg steun zou krijgen. Overigens treedt de Wiv al per januari 2018 in werking, dus voordat een referendum erover gehouden is.
Nu het sleepwetreferendum doorgaat op de dag van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 mogen de inwoners van Grave drie keer hun stem uitbrengen. Behalve voor de gemeenteraad en het landelijk referendum komt er ook een plaatselijk referendum of burgerpeiling. De raad wil dat U zich ook uitspreekt over de bestuurlijke toekomst van Grave. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: