Tijdelijk gebruik VISIO-terrein. De MaasDriehoek schrijft:

Het voormalige Visio-terrein ligt er verlaten bij. Op de achtergrond de Hampoort. (tekst en foto: Annelies Graafsma)

Het voormalige Visio-terrein ligt er verlaten bij. Op de achtergrond de Hampoort. (tekst en foto: Annelies Graafsma) 

Ideeën voor tijdelijk gebruik 

Grave

ma 20 feb 2017, 16:03    24 keer gelezen   Politiek

GRAVE | De Wijkraad Binnenstad Grave verzamelde in de afgelopen maanden ideeën voor het tijdelijk gebruik van het Visio-terrein in Grave. Op donderdagavond 17 februari werden ze voor belangstellenden openbaar gemaakt.

Ook andere wijkraden zorgen voor input. Leo de Vreede van de wijkraad legt uit: ‘De reacties van andere wijkraden zijn belangrijk, het park ligt heel centraal. Ideeën uitwisselen maakt een plan sterker en is anders dan een bespreking in de gemeenteraad. Je kunt elkaar aanvullen. Volgende week versturen we de ideeën met een aanbiedingsbrief aan het college. De algemene lijn is dat het een geweldig park is, je kunt er van alles mee doen: een atletiekbaan, picknickplekken, de oude (fiets)route naar Escharen herstellen, historische informatieborden, natuurbehoud, muziektempel, de gracht herstellen, camperplekken, voorzien in parkeerplaatsen et cetera. Voor de Elisabethstraat zetten we in op veiligheid, de fietsers moeten van de weg af.”
De Vreede vervolgt: “Burgemeester Roolvink heeft niet aangegeven wat er met de ideeën gebeurt. Wij gaan ervan uit dat er een reactie komt en een voorstel naar de raad. Ik maak mij daar wel zorgen over.” Hij reageert boos: ‘In de laatste agendacommissie zeiden partijen dat inbreng van burgers pas zinvol is als de raad gesproken heeft.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: