Liveblog omlegging N321: 2.

Grave met provincie in gesprek over Elisabethstraat

Als het college van burgemeester en wethouders van Grave op 16 maart een gesprek heeft op het provinciehuis, zal zeker ook de verkeerssituatie in het centrum van de stad ter sprake worden gebracht.
Vrachtverkeer

De weg wordt veelvuldig door zwaar vrachtverkeer gebruikt. Dagelijks passeren 11.000 voertuigen de weg. Een deel daarvan zijn vrachtwagens die zich op de smalle weg tussen de huizen aan de ene kant en de historische Hampoort aan de overzijde door persen. „De actie van de bewoners sterkt ons in de gesprekken met de provincie”, aldus Daandels.
Daandels beaamt dat met het aanpassen van de weg niet gewacht kan worden tot er een besluit is genomen over de invulling van het voormalige Visioterrein. Het aanpassen van de Elisabethstraat, N321, is daar onderdeel van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: