“Gat van Grave” 31. Gemeentelijke informatie.

Aanvaring schip Thompsonbrug Grave (liveblog)

Publicatiedatum: Donderdag 29 december 2016

5 januari 2017, 10.30 uur

Persbijeenkomst situatie stuw Grave

Donderdag 5 januari geeft Rijkswaterstaat een toelichting op de situatie die is ontstaan na de aanvaring van stuw Grave door een binnenvaartschip afgelopen week. Hoofdingenieur-Directeur Jannita Robberse en Directeur Netwerkmanagement Eric Diepstraten van Rijkswaterstaat lichten de huidige situatie toe en gaan in op het plan van aanpak om het waterpeil in de Maas tussen Grave en Sambeek te herstellen. Voor zover deze persbijeenkomst nieuwe inzichten oplevert of een antwoord geeft op door het publiek veel gestelde vragen, zal dat op dit liveblog worden gezet. Deze bijeenkomst is alleen voor genodigden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: