Annie en Bert Ketels proficiat.

Echtpaar Ketels-Van Gumster 50 jaar getrouwd

Door Freddy Klooté ARENA

Afgelopen maandag bezocht burgemeester Lex Roolvink Bert en Annie Ketels, ter gelegenheid van hun Gouden Huwelijk. Annie van Gumster is geboren in Schalkwijk, opgegroeid in Gorinchem en in de jaren ’60 naar Grave gekomen. In 1966 huwde ze met Bert Ketels, geboren in Nijmegen en in de jaren ’50 naar Grave verhuisd.Het paar ontmoette elkaar in de houten barak bij het Pater Berthiervoetbalveld. Daar werd ook tafeltennis gespeeld. Bert was medeoprichter van TTV DNW. Hij speelde er jarenlang mee als fanatiek tafeltennisser. Annie werkte in de administratie. Eerst bij een verzekeringsmaatschappij en later bij BPG, een bedrijf dat mobiele kranen produceerde. Toen zoon Marco werd geboren was het, zoals in die tijd gebruikelijk was, gedaan met werken. Het gouden paar woont nog steeds op de Mgr. Borretweg 72. Annie Ketels werkte als vrijwilliger voor het jeugdwerk in de Westhoek en was actief in de Hemelvaartkerk. Bert werkte ook voor BPG en later als inkoper bij een bedrijf dat machines voor de vleesverwerkende industrie produceerde. Naast tafeltennis was hij ook dol op voetbal. Ruim vijftien jaar was hij scheidsrechter. Het echtpaar ontving uit handen van de burgemeester een repro van de originele trouwakte en Annie werd in de bloemetjes gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: