Hommage aan de twee vrouwen die de raad verlaten via de diapresentatie van de installatie van de raad in 2014.

Jammer dat door werk en verhuizing twee vrouwen uit de raad stappen. Suzanne de Zoeten neemt morgen afscheid. Eva Eigenhuijsen neemt volgend jaar afscheid van de raad. Nel Schuts moet nu alleen voor de vrouwelijke oppositie inbreng zorgen. Maar misschien ontstaat er een mooie verbinding tussen oppositie en coalitie door de andere vrouw in de raad Astrid Floor. Ze is geknipt voor deze rol! Aan Suzanne heb ik goede herinneringen door de ritjes naar Maastricht tijdens de bijeenkomsten van de vertrouwenscommissie die als taak had een nieuwe burgemeester voor Grave voor te dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: