De Arena schrijft:

Nieuwbouw Waterlinie Grave officieel van start

9-9-2016 om 16:00 Door Ilse Bakker van Hoedemakers Bouw en Ontwikkeling

Met een kanonschot gaf wethouder Daandels van de gemeente Grave op 8 september het startsein voor de bouw van Bastion in Grave. Bastion is de eerste fase van gebiedsontwikkeling Waterlinie Grave en bestaat uit 22 woningen in uiteenlopende prijsklassen. Naar verwachting worden de eerste woningen in het voorjaar van 2017 opgeleverd. Bij de start waren ontwikkelaars GBB en Hoedemakers bouw en ontwikkeling, de eerste kopers en andere betrokkenen aanwezig.

In zijn toespraak gaf Daandels aan dat woonbeleving voorop staat bij de herontwikkeling van het gebied.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: