Arena schrijft:

Fractievergadering Keerpunt 2010 Grave

GRAVE – Keerpunt 2010 nodigt haar leden en belangstellenden uit voor de
fractievergadering op maandag 27 juni om 19.30 uur in het gemeentehuis in Grave. Besproken worden de agendapunten voor de raadsvergadering van dinsdag 5 juli (wordt eventueel voortgezet op donderdag 7 juli) en de raadsvergadering over de Kadernota 2017 op dinsdag 12 juli.

De betreffende raadsstukken zijn te vinden op de website van de gemeente Grave, www.grave.nl. Uiteraard kunnen door de aanwezigen agendapunten worden toegevoegd.
Aanvulling webmaster:
De afgelopen weken zijn erg druk geweest voor de gehele raad en de Keerpunt 2010 fractie in het bijzonder: De overvolle agenda bevatte:
Info-avonden, werkbijeenkomsten,commissievergaderingen, bestuderen en bespreken jaarrekening en kadernota. Uitnodigingen van scheepswerf, bouwplan de Stoof enz., waar wij als fractie ook vertegenwoordigd willen zijn om de stem van de burgers te horen. Onderling overleg binnen de fractie is  nodig om zaken op elkaar af te stemmen. Via de raadsinformatie zal ik proberen de agenda van de verschillende raadsvergaderingen hier te publiceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: