De Gelderlander: Toch is van der Heide kritisch over weghalen van supermarkt. Geen negatieve gevolgen voor de binnenstad. We raden het dan af.

“Wat ook speelt, is de mogelijke verhuizing van de Lidl of de Nettorama naar de Arnoud van Gelderweg. Detailhandel wordt door zowel de ontwikkelaar als de gemeente niet uitgesloten. Toch is Van der Heide kritisch. “Een vitale binnenstad is aantrekkelijk. Als het weghalen van een supermarkt negatieve gevolgen heeft, raden wij het dus af. Waterlinie is zo dicht bij de binnenstad, het is niet noodzakelijk voor de wijk.”

Dinsdag houdt GBB vanaf 19.30 uur in Catharinahof een informatieavond.

Commentaar webmaster/ voorzitter Keerpunt 2010: 


Verheugd dat GBB het belang van onze vitale binnenstad inziet. Keerpunt 2010 hoopt dat er nu een meerderheid in de gemeenteraad ontstaat die dat ook gaat inzien. Hopenlijk gaan de detaillisten uit de binnenstad zich ook roeren bij die bijeenkomst. Graveon, Centrummanagement en Wijkraad Binnenstad hebben zich ook al in de dicussie gemengd. Graveon heeft zelfs al juridische stappen ondernomen die de vereniging voor hoge kosten plaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: