Grave Lokaal

Prime-time heeft onderdak in Escharen.

Bedrijvig Beurs Cuijk 2015 – Primetime Eventtechniek + Inrichting

patrick-michiels-primetime-events-techniek-en-inrichting-cuijk-tumpfoto-escharen-maasvallei-netwerkESCHAREN – Wij willen ons gezicht laten zien en onze naamsbekendheid onderhouden zegt Primetime directeur Patrick Michiels. Maar wij zijn ook partner van de bedrijvig beurs.
Als partner van de Bedrijvig Beurs Cuijk 2015, verzorgen wij het licht, geluid en de videoschermen, voor het audiovisuele aspect van de beurs. Breedbeeld Producties maakt video opnames, Cybox zet de video’s online en wij kunnen ze met onze schermen laten zien aan het grote publiek.
Verder zorgen wij ook voor de inrichting, denk aan statafels, krukken, balies, garderobes en overig meubilair. Klik hier voor een sfeerimpressie.
Wij vinden het heel leuk om mee te doen aan deze beurs, zodat we op deze manier het platform kunnen ondersteunen, maar het gaat vooral ook om het meedoen. Op de bedrijvig beurs, staan we met een mooie stand waar we onze producten en diensten uitgebreid willen presenteren.patrick-michiels-primetime-events-techniek-en-inrichting-cuijk-profielfoto-escharen-maasvallei-netwerk
Heeft u advies nodig bij uw event? Neem dan gerust contact met ons op.
PRIMETIME BV Eventtechniek + Inrichting
De heer Patrick Michielsprimetime-eventrealisation-licht-techniek-geluid-cuijk-maasvalle-netwerk
Tijdelijk adres :
Graafsedijk 63
5364 PR Escharen
Telefoon : 0485-318375
E-mail : info@primetime.nl
Website : www.primetime.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *