Grave Lokaal

BREAKING NEWS: Jammer! Weer een idealist(e) die stopt. Het rijtje wordt steeds langer!

Hester spreekt in.

De democratische rechtsstaat is geen rustig bezit,
geen huis waarin we onbezorgd kunnen gaan slapen.


Senator Willem Witteveen



Dit citaat staat boven de brief van Plasterk van Binnenlandse Zaken waarin hij gemeenten uitnodigt experimenten aan te melden om de burgers dichterbij het bestuur te krijgen. 


Hester met haar documenten

Hester Krui(s)zinga gooit ook de handdoek in de Graafse ring.

de voorzitter van de Graafse Wijkraad Binnenstad stopt er mee.

“Ik geef het op” was haar reactie. 

Bloemen voor het bestuur van de wijkraad



Aanvulling:

“Ik moet wel zeggen dat ik het directe contact met de oprechte en fijne harde werkers van de gemeente heel erg zal missen. Betrokken medewerkers weten heel goed dat ik het over hen heb; de groenvoorziening-medewerkers, soms van achter hun bureau, maar meest de mensen werkzaam in de plantsoenen, de mensen die het afval uit de binnenstad steeds weer verwijderen, niet bang zijn voor vuile handen. 


RESPECT . . . . hebben alle Gravenaren daarvoor meneer de burgemeester! Uw donderspeech  op 5 januari 2015 raakte kant noch wal; wij Gravenaren hebben deze mensen lief en dat weten ze. Uw speech was de druppel die de emmer deed overlopen bij mij om het besluit te nemen er mee te stoppen.”


Hester op een step van Kaffee+

“Ik kondig mijn vertrek aan tijdens dVergadering van de Wijkraad Binnenstad Grave die bedoeld is voor de inwoners van de wijk Binnenstad, van woensdagavond 28 januari in  Palazzo, aanvang 19.30 uur tot 22.00 uur. De agenda voor die vergadering wordt nog huis aan huis verspreid in de w

Mevrouw de Voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *