Cuijks gezin in rampvliegtuig.

Cuijks gezin zeer waarschijnlijk onder slachtoffers vliegtuigramp – Gemeente Cuijk last begroeting Vierdaagselopers af
Burgemeester Wim Hillenaar: “Het bericht over het neerstorten van vlucht MH17 heeft ons allemaal diep geschokt. Namens het gemeentebestuur wil ik mijn diepste medeleven betuigen aan de nabestaanden van alle omgekomen passagiers en bemanningsleden. Wij hebben zeer sterke aanwijzingen dat zich onder de slachtoffers van de vliegtuigramp ook inwoners van Cuijk bevinden. Een gezin van vier, waarvan twee gewaardeerde medewerkers van de gemeente, zat ook aan boord van het toestel. Het nieuws is nauwelijks te bevatten en vervult ons, gemeentebestuur en alle collega’s, met groot verdriet. Wij wensen alle familieleden, vrienden en andere naasten van dit gezin veel sterkte bij het verwerken van het verlies.

Voor de Dag van Cuijk van de Nijmeegse Vierdaagse gaat de doortocht gewoon door, maar ziet het gemeentebestuur af van de gebruikelijke, officiële begroeting voor het gemeentehuis van Cuijk. Wij hopen op ieders begrip hiervoor.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: