Sint naar Grave a/d Maas.

Nadat Sint zaterdag 16 november aankomt in Nederland, heeft hij zoals elk jaar, gelijk de dag erna, zondag 17 novembergereserveerd voor Grave. 
En wat heeft hij er zin in en ziet hij er naar uit om alle kinderen die zondag weer te ontmoeten op de Loswal aan de Maaskade. 
Om 12.30 uur begint daar het voorprogramma met presentator Max als opwarmer voor 13.00 uur wanneer de Sint met zijn Pieten voet aan wal zullen zetten. 
Sint heeft ons laten weten dat hij maar liefst 80 Pieten mee zal brengen naar Grave, omdat het er elk jaar maar drukker en drukker wordt. Van fotopiet tot opapiet, waterpieten, dolle pieten en vrolijke pietengrieten, zumbapieten, kunstjespieten, acrobaatpieten, ja zelfs de hele spaanse pietenband komt dit jaar mee naar Grave !! 
De Sint slaapt ook deze periode weer in het Huis van de Sint (Maasstraat) en voor de Pieten is er zelfs een heel Pietenpret Pakhuis ingericht op de Markt. Op beide plekken zijn de kinderen welkom voor de Sint en de dolle Pietenpret. De Marsepeinpieten gaan de kinderen rondleiden en marsepeinkunstjes leren in Pietenbakkerij D’n Bekker in de Klinkerstraat en alle kinderen kunnen weer op jacht naar de Dolle Pieten en hun letters. 
Dus zorg gewoon dat je er bij bent deze dag in Grave, waar ook nog eens een gezellige koopzondag en een minikermis plaatsvindt tot 17.00 uur in het sfeervolle winkelcentrum. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: