Grave Lokaal

Vacature CGM

Met ingang van 1 januari 2014 werken de ambtelijke organisaties van de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert samen in de nieuwe werkorganisatie ‘CGM’. De vorming van één gezamenlijke werkorganisatie draagt bij aan de verdere optimalisering en professionalisering van onze dienstverlening aan inwoners, ondernemers en aan de besturen van de drie individuele gemeenten. Behoud van de gemeentelijke couleur locale is daarbij een uitgangspunt, net als kwaliteitsverbetering en efficiencyverhoging in een open, zakelijke en burgergerichte organisatie.
In de drie Noord-Oost Brabantse gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert samen wonen zo’n 48.000 inwoners. Voor de werkorganisatie CGM zijn straks ongeveer 400 ambtenaren (325 fte) actief.
De werkorganisatie CGM bestaat uit de afdelingen Publiek, Werken, VTH, Ontwikkeling, Bedrijfsvoering en een stafbureau. De afdeling Bedrijfsvoering (72,5 fte) bestaat uit 3 teams; Team Financiën (19 fte), Team HRM, Juridische Zaken, Inkoop en Bestuurssecretariaat (17,5 fte) en Team I&A/FZ (36 fte). De afdeling Bedrijfsvoering heeft als standplaats Grave.
Het team Financiën zorgt voor coördinatie en uitvoering van de planning & control cyclus, financiële advisering en financiële administratie (grootboek, debiteuren, crediteuren en betalingsverkeer, salarisadministratie). 
Bij de inrichting van de nieuwe organisatie is de volgende vacature ontstaan:
TEAMLEIDER FINANCIËN
36 uur/week
Als Teamleider Financiën geef je leiding aan de medewerkers van het team Financiën en draag je zorg voor onder meer de coördinatie en uitvoering van de planning & control cyclus, financiële advisering en financiële administratie. Je werkt binnen de concernkaders en zorgt voor een goede afstemming met het stafbureau en vertaling naar werkprocessen. Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming van stuurinformatie.
Je ziet toe op de uitvoeringskracht en stimuleert medewerkers tot samenwerking binnen en tussen de teams op de afdeling en daarbuiten. Daarnaast realiseer je zichtbare -gezamenlijke- resultaten in de uitvoering. Je realiseert het gewenste serviceniveau (kwantiteit en kwaliteit) en draagt zorg voor efficiënte administratieve werkprocessen. Je geeft duidelijke kaders en richting mee en coacht de medewerkers daarbinnen op het zelforganiserend vermogen en creativiteit in de beleidsuitvoering. Je levert bijdragen en adviezen in het realiseren van besparingen en adviseert over complexe financiële vraagstukken vanuit het domein van Bedrijfsvoering / team Financiën.

Wat neem je mee?

Je hebt een afgeronde WO-master met aanvullende kennis en ervaring op het werkterrein. Je hebt ervaring in het (aan)sturen van een team op basis van integraal management en hebt inzicht in bestuurlijke en politieke verhoudingen. Daarnaast beschik je over kennis van bestuurlijke aangelegenheden, het gemeentelijk takenpakket en de ontwikkelingen op het werkterrein.
Je bent flexibel en stuurt graag op resultaat. Je bent goed in plannen en organiseren en je hebt oog voor ontwikkelingen in de samenleving.
Je hebt vernieuwingskracht, kunt denken buiten de gebaande paden en kijkt over de grenzen van je eigen vakgebied heen. Ook ben je in staat draagvlak te creëren. In complexe situaties kun je improviseren en stimuleer je anderen tot creatief denken en handelen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een salaris van maximaal € 4.796,- bruto per maand (functieschaal 11a) op basis van 36 uur per week (norm 01/04/2012). De definitieve functiewaardering vindt plaats in de loop van 2014. Verder ontvang je een vakantietoelage van 8%, een eindejaarsuitkering van 6% en een levensloopbijdrage van 1,5%. Bovendien heeft CGM goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden, reiskostenvergoeding, cafetariamodel, ouderschapsverlof en studiefaciliteiten.

De selectieprocedure

Kandidaten voeren het eerste selectiegesprek met de selectie- (afdelingshoofd, een teamleider en de personeelsadviseur) en de adviescommissie (afvaardiging medewerkers van de afdeling). Het tweede selectiegesprek vindt plaats met de leden van de selectiecommissie aangevuld met de Algemeen directeur CGM en de wethouder Financiën. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.
De eerste gesprekken worden gehouden op donderdag 24 oktober 2013. De tweede gesprekken staan gepland voor woensdag 30 oktober 2013. Het assessment vindt plaats in week 45. 
Gestreefd wordt naar een afronding van de procedure voor medio november 2013.

Interesse? Stuur dan vóór 21 oktober 2013 je sollicitatiebrief met motivatie en curriculum vitae (onder vermelding van ‘vacature Teamleider Financiën’ naar mr. Rob Hoffmann, Algemeen directeur CGM, t.a.v. de afdeling P&O-CGM (gevestigd in Grave). Doe dit bij voorkeur digitaal naar vacature@pocgm.nl. Per post is ook mogelijk: Postbus 7, 5360 AA Grave.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Gert-Willem van Weel, afdelingsmanager Bedrijfsvoering, via 0486 – 477260. Heb je vragen over de procedure dan kun je terecht bij Geert Loeffen, Adviseur P&O, 06 83694612 of via e-mail G. Loeffen@pocgm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *