Grave Lokaal

Meneer de voorzitter reageert op Wisseveldbrief van het college.

MAANDAG 24 JUNI 2013

2013-65 “Sag mir wo die miljoenen sind” (het Wisseveld)

Vooraf: ik heb meegedeeld dat het voorstel over al of niet in beroep gaan inzake dar ark Prinses Margriet een A-stuk zou zijn. Inmiddels is de agenda gewijzigd. Het is een B-stuk geworden. Er mag dus over worden gepraat.  Waarover mag worden gepraat is nog onbekend, er is (maandagmiddag 15:15 uur nog) geen voorstel of notitie.
Naar aanleiding van vragen uit de burgerij onder aanvoering van Louis Paridans heeft Keerpunt 2010 via een door de raad aangenomen motie aan het college een specificatie gevraagd van de beruchte 10 miljoen strop van het Wisseveld.
De raad heeft , hebben we kunnen horen, van het college die specificatie gekregen. Maar de feitelijke vragensteller heeft dat antwoord niet gehad. Gelukkig heeft Keerpunt 2010 het antwoord openbaar gemaakt. Dat geeft mij weer de gelegenheid  commentaar op te leveren en aanvullende vragen te stellen.
Nu zou het logisch zijn als ik rustig zou afwachten wat uw en mijn volksvertegenwoordigers morgen in de raadsvergadering met de brief zullen doen.  Zeker bij de behandeling van de jaarstukken 2012 en de grondexploitatie speelt het Wisseveld een belangrijke rol. Invloed op de kadernota 2014 is ook niet uitgesloten.

Link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *