De Gelderlander: Wat vindt U?

Hebt U uw voorkeur al uitgesproken op de vraag van de Gelderlander over de samenwerking in het Land van Cuijk? Twee van de drie reacties, van de meer dan 800 ingevulde polls, staan achter samenvoegen van kleine gemeenten. 

Eén gedachte over “De Gelderlander: Wat vindt U?

 • 8 oktober 2012 om 23:00
  Permalink

  Ik mis een optie:
  Mill, Grave, St Anthonis en Cuijk.

  Boxmeer zou eventueel met Venray kunnen samenwerken. Vooral Venray heeft baat bij een verdere toeristische ontwikkeling van Overloon. Het is daarom nog niet zo vreemd dat deze twee gemeentes in de toekomst gaan samenwerken.

  Ik denk dat deze optie veel stemmen zou opleveren.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: