Uit mijn agenda.

Maandag:
1. Raad van State.
Samen met het bestuur officieel beroepsschrift indienen tegen nieuwe naam van de fusiepartij Trots zoals die in de Staascourant donderdag gepubliceerd is. Binnen 6 dagen moet je dit de Raad van State laten weten.
2. Ziekenbezoek.
Op bezoek bij Nel Schuts in de Maertenskliniek te Nijmegen. Mijn collega-raadslid heeft een te laag gehalte aan witte bloedlichaampjes bleek bij controle van haar reumaklachten. Waarschijnlijk kan ze woensdag weer naar huis. Later meer…
3. Graveonverbijeenkomst.
Graveon vergadert over het afstemmen van de sluitingstijden en  over  
de binnenstadmanager.
4. Handhavingszaak in de Maastraat.
Jo de Wit  bevragen hoe het met zijn eigen stoep zit. Omroep Brabant maakte opnamen. Kadaster kan waarschijnlijk uitsluitsel geven.
5. Kadernota.
Standpunt KEERPUNT 2010 kadernota opschrijven. Amendement opstellen.

6. Graafse Scheepswerf.
Weer geeft het college een verkeerde voorstelling van zaken in de brief aan de raad. Het is wel consequent beleid!!!
7. Gedenksteen oud-burgemeester Ficq.
KEERPUNT 2010 dient een wijzigingsvoorstel in om de steen op het historisch stadhuis te plaatsen. Verzoek van 265 handtekeningen-zetters waaronder ook raadsleden. De originelen zijn in mijn bezit. Morgen zal ik meer vertellen over de lijst.
Dinsdag:

Laatste raadsvergadering voor het zomerreces.
Op agenda o.a. gedenksteen, scheepswerf en kadernota.
Woensdag:

Promotie Koen Leurs in Utrecht. Hoe groot kan het contrast zijn.
We gaan er allen van genieten. Trotse vader!!!
Gedeelte van de kaft van zijn proefschrift.

Koen Leurs
Koen Leurs heeft een link gedeeld: “TROUW Home”: “Woensdag een stuk over mijn onderzoek op de ‘Onderwijs’ pagina van het dagblad Trouw (http://www.trouw.nl/) Wednesday there will be a piece about my PhD in the ‘Education’ section in Trouw”
TROUW Home
www.trouw.nl
Home – TROUW: voor al het nieuws, opinie en achtergronden van Trouw.nl. Alles over religie en filosofie, groen, duurzaam en politiek.

Koen Leurs
Koen Leurs heeft een link gedeeld: “De Morgen Home”: “Meer pers-aandacht! Morgen of woensdag een interview met mij in de Belgische krant De Morgen (http://www.demorgen.be/)! Tuesday or wednesday there an interview with me will be published in Belgium newspaper De Morgen!”
De Morgen Home
www.demorgen.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: