Grave Lokaal

Jaarlijks uitstapje Pothuusburgse Oud-Prinsen.

Chapeau voor de organisatoren. De jarige Frans Beijer, Ronald Wolters en Jos Derksen hadden een prachtig programma voor de deelnemers met hun echtgenoten uitgewerkt. De ontvangst in de Maaspoort en de muziekquiz waren een goed opwarmertje. 
Golfen op de groene Loswal was een geniale vondst. Binnen de club is een fanatieke duiker aanwezig die de ballen wel weer kan verzamelen voor een volgende keer. Want menigeen wil dit wel vaker doen en wil een revanche. 
Per fiets naar het kerkdorp Escharen, langs onze Graafse schietboom, voor het Koningschieten. Hoogtepunt van de dag met zowaar twee prinsen. 
Weer per fiets naar het andere kerkdorp Velp om een bezoek aan Residence Mariendaal te brengen. Voor velen was dit een eye-opener. Het diner was voortreffelijk in het a-la-carte restaurant met een Belgische Topkok. Eerst kregen we een rondleiding door de Graafse Zorgmanager mevr. Verhaaren.
Het diner moest ik aan mijn neus voorbij laten gaan omdat de fractievoorzitters van de gemeenteraad een bespreking hadden met de provinciale commissie die de “bestuurskracht” in Noord-Oost Brabant in beeld brengt in het kader van het project Krachtig Bestuur. Op 25 april krijgen we via een tussenevaluatie te horen wat de resultaten zijn van ons “een spiegel voor te houden“. 
Ik kon nog net op tijd het slot meemaken in de Trompetterstraat en Brugstraat. Hieronder een impressie. Meer in het foto-archief. Het koste me 4,5 uur om de vele foto’s te bekijken, te bewerken en te downloaden. Het resultaat  met mijn nieuw fototoestel mag er zijn. Geniet er van. 
En denk aan de webmaster door op de advertenties te klikken. Google geeft daar een kleine vergoeding voor!!
Muziekquiz  in de Maaspoort.
Golfen aan de Maas.
Nieuwe attractie erbij?
Schieten in Escharen bij het Gilde.
Kitty verbaast! Heel er af geschoten?
Henk van Kuppeveld is de koning; de vogel is gevallen.

Elly Peters is de vrouwelijke koning; twee vlaggetjes afgeschoten.
Huldiging met de boerenkapel in de Hamstraat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *