Hema Wijchen is uitgeroepen dat beste Hema van het jaar.

De website van de Gelderlander meldt dit bericht zondagmorgen. Proficiat fam. Schouten. Ook in Grave krijgen we dankzij de inzet van deze familie een HEMA.
WIJCHEN -De Hema in Wijchen is zaterdagavond in Nieuwegein uitgeroepen tot de beste Hema van Nederland. Wijchen heeft een Hema die via een franchisenemer wordt gerund.
Er zijn zo’n 250 van die Hema’s in Nederland. De Hema van Rolf Schouten won in deze categorie. Er waren zaterdag ook nog prijzen voor onder meer de beste niet-franchisewinkels en voor de beste Hema’s in België, Duitsland en Frankrijk.
De Hema is sinds 1989 in Wijchen gevestigd. Schouten nam de zaak van zijn vader Nico over. Twee jaar geleden werd Wijchen, achter Deurne, al eens tweede in dezelfde verkiezing.
Het warenhuis fungeert al jaren als een soort Wijchense huiskamer. Schouten en diens vader, de vorige Hemabaas in Wijchen, zijn zeer maatschappelijk betrokken en proberen hun Hema zoveel mogelijk een eigen smoel te geven. Dat betekent dat ze soms de randjes opzoeken van de strenge Hemaformule.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: