Ed van Alem wint zilver.

Zilver voor deze foto 

DEN HAAG – Fotograaf Ed van Alem won met zijn foto, een ongeval tussen een vrachtwagen en een tractor in Oploo, het zilver tijdens de uitreiking van de Zilveren Camera in Den Haag. De foto van Elmer van der Marel uit Amsterdam (genomen tijdens de museumnacht in Amsterdam) in de categorie Dagelijks nieuws vond de jury de beste.

Zie ook:

Joost van den Broek wint Zilveren Camera 2011

 Van Alem uit Oeffelt, die ook voor De Gelderlander fotografeert, schoot zijn ‘zilveren foto’ op vrijdagochtend 4 november. Dat deed hij ter hoogte van de kruising op de Deurneseweg in Oploo waar een vrachtwagenchauffeur bij Oploo met zijn tankwagen vol inreed op een tractor.

Fotojournalist Joost van den Broek heeft de Zilveren Camera voor de beste nieuwsfoto van 2011 gewonnen. Hij maakte een foto in Hengelo, waar de penningmeester van pedofielenvereniging Martijn woont. Op de foto zijn buurtbewoners te zien die bij zijn huis demonstreren.

Alle prijswinnaars zijn te zien op www.zilverencamera.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: