Foutje van NS reizigers.

De door Jeannette in december aangevraagde OV voordeelurenabonnementkaart op naam is eindelijk gearriveerd. In de aan Jeannette gerichte brief zat een plastic kaart die tot 2016 geldig is met mijn pasfoto maar op naam van mevrouw J.Leurs. Ik kan nu dus na een opwaardering bij de boekhandel in de Rogstraat mijn kaart in bus, trein en metro gebruiken. De strippenkaart kan dus bijna ongebruikt de prullenbak in. Weet iemand of die nog geld waard is?? Pijnlijk maar zo is het al regelmatig voorgekomen dat brieven aan Jeannette gericht waren enz. Met de belastingdienst, pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, zorgverzekeringenen, banken, bedrijven en diverse andere instanties heb ik een levendige correspondentie en/of telefonisch contact over zaken die misgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: