College geeft opdracht toekomstvisie maken terug aan de raad.

In de raadsvergadering van 5 juli heeft de raad unaniem via een motie het college opdracht gegeven om op korte termijn te kijken naar de mogelijkheid een beleidsambtenaar vrij te maken en te belasten met het actualiseren van de bestaande toekomstvisie voor Grave.
Na zorgvuldige afweging en prioritering in taken van onze beleidsambtenaren die naar onze mening voor deze opdracht in aanmerking zouden kunnen komen, hebben we moeten concluderen dat het vrij maken van ambtelijke capaciteit niet tot de mogelijkheden behoort.
In overleg met uw Presidium en griffier, willen wij bekijken op welke wijze het komen tot de noodzakelijke toekomstvisie kan worden ingezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: