BVV roept gemeenteraad te hulp om aan impasse een einde te maken.

Het wordt tijd dat de Graafse gemeenteraad zich eens met het Dorpshart in Velp gaat bemoeien, vindt Bewoners Vereniging Velp (BVV). Die vereniging van potentiële bewoners wil voor Velpenaren huizen bouwen tegen een acceptabele prijs. De BVV heeft daarom een samenwerkingsovereenkomst met Hendriks Coppelmans en de gemeente Grave. Volgens BVV voorzitter Jan ten Broeke komt Hendriks Coppelmans met steeds te dure plannen. De BBV wil de druk op Hendriks Coppelmans en de Gemeente verhogen.
KEERPUNT 2010 heeft Nel Schuts vragen laten stellen n.a.v. deze affaire. Zij heeft contact gehad met Jan ten Broeke en is ook lid van de BVV waardoor zij ook informatie heeft door vergaderingen te bezoeken.
KEERPUNT 2010 heeft de volgende vragen:

brief 21 van de Bewoners Vereniging Velp d.d. 26 mei 2011:

We vragen om inzicht over de procesgang.

  • Waar wringt de schoen bij deze vertraging van het opstarten van fase 2?
  • Op welke termijn worden er ’spijkers met koppen geslagen’ ofwel ‘knopen doorgehakt’  zodat de zaak wordt vlotgetrokken en fase 2 spoedig gerealiseerd gaat worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: