Nieuwe cijfers website-bezoek.

Volgens google analytics zijn er sinds oktober 2008, toen deze site werd gelanceerd, meer dan 88.000 bezoeken gebracht aan deze politieke site. Er zijn 138.000 pagina’s opgevraagd. De webmaster heeft meer dan 2500 uur achter zijn computer gezeten om al het nieuws en de foto’s geplaatst te krijgen. Indien de cijfers van de CDA site hierbij opgeteld worden kom je aan meer dan150.000 bezoeken en 250.000 opgevraagde pagina’s. Het aantal uren achter mijn p.c. en apple zal dan dicht tegen de 5.000 lopen.

Als volksvertegenwoordigers willen Nel Schuts en Jacques Leurs de oren en ogen van de Gravenaar, Velpenaar, Gasselnaar en Escharenaar zijn. Dit weblog gebruiken we vooral om te informeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: