Volledige CDA Tweede kamerfractie steunt Regeer- en gedoogakkoord.

Dankzij een bevriende relatie kan ik deze foto plaatsen. Dank voor het verzenden.

De CDA bijeenkomst is door enorm veel mensen uit Grave gevolgd. Bij de uitvoering van het Graafse Cabaret, de Oecumenische  Dienst in de Protestantse Kerk, op de tennisbaan  en op straat werd ik aangesproken.
Het valt mij op,  bijv. een reactie van een paar schooljongetjes die zeiden: “We hebben U gezien maar wij willen toch dat Turken en Marokkanen terug moeten”, dat Wilders er in geslaagd is een tweedeling in de samenleving tot stand te krijgen. En dat is zorgelijk.

Na veel overleg is de CDA fractie er uit. Nu moet in de praktijk blijken hoe het CDA omgaat met de kritiek van veel leden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: