CDA Noord-Oost Brabant overlegt met Brabantse Tweede Kamerleden.

Tijdens een bijeenkomst voor secretarissen en voorzitters van de diverse afdelingen uit het Land van Cuijk, Oss e.o, Veghel e.o.en Uden e.o. werd na de jaarvergadering het woord gevoerd door de twee Brabantse Tweede Kamerleden. De formatie werd nader toegelicht. De aanwezigen kegen een kijkje in de keuken van de CDA Tweede Kamerfractie. Een ieder kon zijn hart luchten en zijn bezorgdheid of anderszins uitspreken.

Omroep Brabant heeft opnamen gemaakt. In de reportage vanmorgen op de t.v. vertelde de Graafse CDA secretaresse mevr. Trees van Dinther  na afloop in de hal van het Witte Huis in Zeeland dat er zelfs applaus klonk tijdens de besloten bijeenkomst. “Dat moeten jullie buiten beslist gehoord hebben”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: