Quadrant neemt beheer Esterade over.

Vrijdag 7 mei vindt de officiële overdracht plaats van wijkgebouw Esterade aan Stichting Quadrant. De overdracht vindt plaats om 10.00 uur op het stadhuis.

Daar tekenen de wijkraad Estersveld, wethouder Opsteegh namens de gemeente en Stichting Quadrant de overeenkomst die de overdracht regelt.

Wijkraad Estersveld heeft bij de gemeente Grave aangegeven het beheer van gemeenschaps- accommodatie Esterade te willen beëindigen. Quadrant is de beoogd nieuwe uitvoerder van beheer waarbij Wijkraad Estersveld de vaste gebruiker wordt van de kantoorruimte.

In de dagelijkse praktijk verandert er niet veel. Wilt u nu een ruimte huren in Esterade

dan kunt u contact opnemen met Quadrant (tel. 0486-473055).

Wijkraad Estersveld blijft een vereniging die de belangen behartigt van de bewoners van het Estersveld en de Stoof. Voor informatie over het gebruik van het gebouw en de diensten van de wijkraad kunt u buiten de schoolvakanties tussen 09.00 en 12.00 uur zonder afspraak binnen lopen in gemeenschapsaccommodatie Esterade. Buiten deze tijden wordt u verzocht eerst een afspraak te maken: 0486-476422

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: