Grave Lokaal

Workshop Minder Regels Meer Service. Betere dienstverlening.

Heeft uw gemeente nog een ventvergunning? Moet een ondernemer nog aanvragen in viervoud indienen en/of een uittreksel Kamer van Koophandel inleveren? Laat uw gemeente bijstandsgerechtigden iedere maand een ‘rofje’ invullen terwijl de antwoorden op de vragen al bekend zijn?

Laat u voorlichten over vermindering van regeldruk en verbetering van de dienstverlening en haal de workshop ‘Minder regels meer service’ voor raadsleden’ in huis. Deze workshop wordt gemeenteraden kosteloos aangeboden.

Dienstverlening moet je doen!

Dienstverlening moet je doen! Dit signaal geven negen overheidspartijen af aan alle nieuwe raadsleden met een film en een website: www.dienstverleningdoen.nl. Zij willen hiermee gemeentelijke dienstverlening op de agenda zetten én houden de komende jaren.

De vraag aan raadsleden is: neem dienstverlening op in de collegeprogramma’s en stel samen met de gemeentelijke organisatie doelen op het gebied van dienstverlening. De film is bedoeld voor alle nieuwe raadsleden in Nederland. U kunt de film bekijken op de site http://www.dienstverleningdoen.nl/.

P.S: Keerpunt 2010 zal dit onder de aandacht brengen bij de behdandleing van het coalitieakkoord!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *