Grave Lokaal

Jacques Leurs in politiek programma Radio Meander.

Radio Meander, de lokale radio-omroep van Cuijk en Grave, start vanaf 7 April met een wekelijks politiek programma politiek cafe. Het programma start met een serie interviews met lokale politici over hun betrokkenheid bij de lokale politiek en hun werk voor de gemeente. Ook actuele thema’s, zoals de stand van zaken na de verkiezingen komen aan bod. Jacques Leurs van Keerpunt 2010 uit Grave zal op woensdagavond door Heleen geïnterviewd wordt. Het interview wordt onderbroken door favoriete muziek van de Graafs politicus. The Beatles, Herman van Veen, Gerard van Maasakkers en Graafse muziek gaan mee in zijn fietstas. Ook andere politieke kopstukken hebben enthousiast hun medewerking toegezegd. De interviews worden tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. En zal op Maandag om 21.00 uur herhaald worden.

De zender is te beluisteren in Cuijk op 106.9, in Grave op 105.8 en op de kabel 87.5 of via http://www.streekradiomeanderfm.nl/

3 gedachten over “Jacques Leurs in politiek programma Radio Meander.

  • Wat moeten wij met radio Meander? hier luisterd bijna niemand naar,we hebben genoeg zenders,dit kost alleen maar geld.

    Beantwoorden
  • Kosten andere zenders niets dan?
    Ik luister er graag naar.
    Ik hof die herrie van hilversum niet te horen.

    Beantwoorden
  • Frans zat ooit bij Meander (en bij het land van ooit)

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *