Reacties op de site van de Gelderlander op vertrek wethouders van Grave.

Wat ik bedoel met verkiezersbedrog is dat de LPG een persoon had die vertelde dat zij ging voor WETHOUDER en daar door kreeg zij ook een hoop stemmen voor. Maar nu gaat de raad een Wethouder buiten Grave zoeken en daar heeft zij dus ook voor in gestemd.

Neem een persoon die uit Grave komt, en die echt van Grave houd en er om geeft en ook weet wat er echt speelt in Grave, en die zich er ook echt voor in zet zo dat er nu eens eindelijk echt iets goed wordt gedaan dan alleen maar onzin. Want de jongeren hangen rond om dat het jongeren beleidt en het jongerenwerk van de Gemeente slecht is en daar zou zij iets voor gaan doen, van daar vindt ik verkiezersbedrog naar de stemmers toe,   cris melser – 25-03-2010

Kunnen Cris en Joseph (laatst genoemde loopt hier vaak maar wat te zeuren) eens uitleggen wat hier precies kiezersbedrog aan is?

Terecht punt overigens van “betrokken burger”. De inhoudsloze coalitie van VVD en CDA krijgt al vier jaar niks voor elkaar. Ze passen louter op de winkel. Dat ze zelfs rondom verkiezingstijd niet met plannen komen, baart wel zorgen.

Robert – 24-03-2010

Ja inderdaad wat een afgang en een kiezersbedrog naar de burgers van de Gemeente Grave.  Maar wel een plus punt dat de Wethouder Opsteegh vertrekt want daar zijn een erg veel mensen erg blij mee.

cris melser

wat een kiezersbedrog,  wat een bewijs van onvermogen,  wat een zakkenvullerij,,van de huidige wethouders, wat een bewijs van ondeskundigheid zeker ook in het verleden, wat een laffe daad, wat een debacle voor een toch al ernstig falende wethouders

jozeph de man van maria
Maar wat wil deze coalitie? Er wordt tot op heden alleen maar gesproken over de poppetjes maar niet over de inhoud van het zogenaamde coalitie-akkoord!

betrokken burger

KEERPUNT 2010 WIL OOK GRAAG UW REACTIES PLAATSEN!!!

1. Grave is goed af met wethouders van buiten en deze coalitie.
2. Grave moet met deze wethouders en deze coaltie verder.
3. Grave kan beter bestuurd worden door een brede coaltie van Keerpunt 2010, LPG, CDA en VPGrave en daarbij gebruik maken van Graafse bestuurders.
4. Dezelfde coalitie als hierboven maar andere poppetjes.

Reageer naar: jacques.leurs@home.nl of via deze site; onderaan dit bericht. Erbij vermelden of Uw bericht geplaatst mag worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: