Vragen aan het college: Scheepswerf, Leerlingenvervoer en uitbreiding Museum.

De Griffier Jos Roelofs vindt maandagmorgen de volgende vragen in zijn e-mailbox:

  • Waarom ziet wethouder Bos er van af om gezamenlijk op te trekken met de andere gemeenten in het Land van Cuijk inzake het Leerlingenvervoer? De andere gemeenten trekken de stekker er uit behalve Grave ondanks de forse overschrijding?
  • Klopt de constatering zoals de Gelderlander die opschreef dat de gemeente druk op de provincie heeft uitgeoefend om handhavend op te treden in zake overlast van de Scheepswerf?
  • Is wethouder Opsteegh de verantwoordelijk wethouder in zake de uitbreiding van het Museum Graeft Voort en ligt de samenwerkingsovereenkomst ter inzage waarin afgesproken is dat het gemeentelijk aanbestedingsbeleid van toepassing is op deze uitbreiding?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: