Jo “Graeft Voort” de Wit schrijft.

Beste Jacques

Zoals eerder aangegeven, ben ik benaderd door Ernesto uit Nijmegen. Deze man was al enkele dagen aan het graven op het terrein de Bonskazerne. Hij belde mij afgelopen donderdagavond op of ik vrijdag even met hem meeging. Hij had aldaar enkele gaten gevonden met materiaal, inmiddels bij je bekend. Heb hem daar veel zien verzamelen, onder andere de onderdelen van de moter. Het ander materiaal dat voor hem niet interessant is blijven liggen. Dit is opgehaald door de toekomstige eigenaar van genoemd terrein. Oud ijzer heb ik hieruit begrepen. Wat nu, met die onderdelen van de moter. Ernesto heeft mij deze onderdelen verlaten. Wat moet ik hier mee ? Dat is nu net niet wat ik verzamel. Zit nu met een hoop roest in mijn maag. Wat zo n’ hoop opschudding heeft veroorzaakt. Toch leuk zoiets, maar ter zake. WEET JIJ HIER EEN VERENINGING VOOR ? Dan is het de bedoeling dat ik deze onderdelen zo gouw mogelijk weg ga schenken. Als je kunt bemiddelen zou ik dit op prijs stellen. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet. Jo.

P.S. Misschien kunne zij jou verder helpen?
Erfgoedstem:
http://erfgoedstem.nl/2009/10/grave-amateur-archeoloog-onbestraft-onbeloond/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: