Graveon netwerkt bij toeristische bedrijven.

Op bedrijfsbezoek bij:

Graveon nodigt u uit om mee op ontdekkingstocht te gaan in het buitengebied van Grave. Naast het “gewone” netwerken gaan we kennis maken met collega’s die actief zijn in de toeristische branche. Graveon en deze bedrijven nemen u mee naar de Brabantse gezelligheid waar deze streek zo bekend om staat. Nog sterker, u maakt er zelf deel van uit!!!

Wat kunt U verwachten?

We verzorgen een avond waarin inspanning samen zal gaan met ontspanning. Tijdens de rondtocht naar de toeristische bedrijven is voldoende tijd om te netwerken. De avond wordt afgesloten met een ongedwongen evaluatie.

Datum: donderdag 15 oktober. Tijd: 19.15 – 23.00 uur.

Aanmelden via: info@graveon.nl of 0486-477777.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij!!! Ook niet leden zijn van harte welkom!!!

Klik op: http://www.boltschehoeve.nl/ en U ziet een voorbeeld van een Graafs bedrijf dat aan de weg timmert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: