Grave Lokaal

Centrumplan Gassel; breng Uw stem uit nu het nog kan!!!!

Gassel krijgt een prachtig centrum door o.a. de bouw van het dorpsservicepunt met winkel, cafetaria en andere voorzieningen inclusief woningen. A.s. zaterdag vindt de ontknoping plaats in de Dorpenderby in Wouw. U kunt tijdens de live-uitzending van Omroep Brabant nog stemmen. Via internet kunt U ook nog stemmen als U dat nog niet op Uw computer gedaan hebt. Roep kennissen en anderen op om voor Gassel te stemmen. De hoofdprijs van 50.000 euro hoort in Gassel thuis.

Dus klik op: http://www.brabant.nl/Links/PNB_applicaties/Dorpenderby/Dorpen%20Derby.aspx

Kijkers Omroep Brabant kiezen winnaar Brabantse Dorpenderby op zaterdag 13 juni.

Gassel maakt zich op voor de finale.

De finale voor de Brabantse dorpenderby bereikt bijna zijn climax. Zaterdag 13 juni a.s. kunnen de kijkers tijdens de live uitzending van T.V.Brabant door te bellen en te smssen mede bepalen welk dorp de eerste prijs van € 50.000 mee naar huis mag nemen.
Na maanden van hard werken wordt dan beslist wie van de 10 dorpen die prachtige prijs in ontvangst mag nemen van de gedeputeerde van Noord Brabant mevr. Brigite van Haaften.
Om 19.00 uur wordt bekend welke van de 10 finalisten bij de laatste 3 overblijven.
De kijkers van T.V.Brabant krijgen de kans om dan mee te bepalen welk dorp het beste project heeft en dus de winnaar is geworden.

In Gassel blijven ze strijdbaar en zijn er van overtuigd dat zij het beste van de 10 projecten voor de leefbaarheid en uitrolbaarheid hun Dorpsservicepunt in Gassel is. Ondanks hun minder aantal internet stemmen in totaal, blijven ze optimistisch en hopen dat de jury de stemmen in verhouding zal afzetten t.o.v. het aantal inwoners van de dorpen. Dat vinden ze in Gassel en velen met hen de meest eerlijke manier. Want dan heeft Gassel helemaal niets te vrezen en zouden dan zelfs wel eens bij het eerste terecht kunnen komen. Maar toch laat Gassel deze week in de gemeente Grave, Mill, Cuyk en de omliggende dorpen een folder huis aan huis bezorgen en vragen om uw hulp. Ook voor die dorpen is het belangrijk dat onze formule een kans krijgt, want dan kunnen ook alle andere dorpen dit systeem van Gassel kopiëren. Tijdens het reclameblok vanaf vijf voor half acht kan men bellen of smssen zoveel je wilt en dat wel tegen normale telefoon en sms tarieven. smssen kan maar maximaal 30 keer met 1 toestel.

De Dorpenderby heeft veel losgemaakt in Brabant. Bijna 200 dorpen uit 53 Brabantse gemeenten schreven in met hun project. De 10 finalisten strijden dus a.s. zaterdag voor de hoofdprijs. Stem zaterdag om 19.00 uur af op T.V. Brabant en bel of sms Gassel naar de eerste plaats.

Om 19.50 wordt de winnaar bekend gemaakt.
Dus kijk massaal zaterdag om 19.00 naar T.V Brabant en bel of sms voor Gassel.

Informatie over dé finaledag op 13 juni a.s.:

Programma finale 13 juni:

17.00 uur: Aankomst en start BBQ 18.30 uur: Plaatsnemen tribunes

18.45 uur: Instructie live-uitzending 19.00 uur: Start live-uitzending

PLUSMINUS 19.25/30 uur: Onderbreking uitzending en mogelijkheid tot stemmen

PLUSMINUS 19.45/50 uur: Vervolg live-uitzending; de uitslag!

20.00 uur Einde live-uitzending- start feest

22.00 uur Sluiting

NB: het stemmen vindt plaats tijdens de nieuwsuitzending en de reclame. Dit zal zijn iets langer zijn dan een kwartier.

Ongeveer van 19.25 uur tot 19.50 uur.

Het stemmen kan tegen gewone telefoonkosten.

Toon Uw solidariteit met Gassel en stem a.s. zaterdag af op Omroep Brabant!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jacques Leurs

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder