Grave Lokaal

Keerpunt ’10 opgericht; bijdrage Graafsche Courant

Jacques Leurs van de gemeenteraadsfractie Jacques Leurs heeft zijn lidmaatschap van het landelijk en Graafse CDA opgezegd. Omdat er tot nu toe geen toegezegde bemiddelingspoging via landelijk CDA voorzitter Peter van Heeswijk heeft plaatsgevonden heb ik besloten om onafhankelijk verder te gaan en ook aan de komende verkiezingen deel te nemen.

Ik wil mijn karwei afmaken zowel bij Graveon, parochie Emmaus en in de gemeenteraad. Mijn uitgangspunten blijven hetzelfde en ook het christen zijn blijft leidend.

Vanaf vandaag, dinsdag, gloort er weer hoop aan de horizon. “Bij God en in de Graaf is alles mogelijk” werd vroeger in het Graafs cabaret gezegd. Dit gaat nu nog steeds op.

Drie Graafse personen steken hun nek uit en willen het Stadshart realiseren. De families Schouten en van der Horst, geholpen door de kennis en ervaring van Huub Linders en de Rabomakelaardij, willen hun schouders zetten onder het belangrijkste plan voor Grave. Hulde.

Hopelijk geeft de gemeenteraad van Grave het groene licht aan dit plan. Het zal de Graafse economie dat steuntje in de rug geven dat hard nodig is. Op de zelfde dag dat we over het Stadshart spreken overleggen we ook over de gewenste aanpassingen van de Loswal/Maasboulevard dankzij een initiatiefvoorstel van de LPG.

Ik zal mijn steun natuurlijk ook hier aan geven.

CDA-er Ben Peters krijgt, vergelijkbaar als een publiekswissel bij het voetbal omdat hij zijn plaats weer moet inleveren voor Jo Willems, de kans zijn plannen voor blauwe zone en parkeergarage in te dienen. Wat een luxe voor Grave. Op een avond twee voorstellen over parkeergarages behandelen!! De tijd zal leren welk voorstel realistisch genoeg is om uit te voeren. Rond de begrotingsbehandelingen weten we meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontdek meer van Jacques Leurs

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder