Fietstocht convent oud-prinsen.


Op de trappen van de Esterse kerk.

Het organiserend comit’e had een prima uitstapje uitgezet op Graafse bodem. Na ontvangst in de Poort van Cleve, de Huuskamer van de Graaf, werd er koers gezet naar Gassel. Via een gecodeerde route arriveerden we in de kantine van de voetbalclub van Gassel. Na toetsing van de muzikale kennis werd er naar Velp gefietst en daar werd in het chaufferscafe gelunched. Via het Dorstig Hert in Escharen, waar buutreedner Schrijen uit Boxmeer voor ons optrad, belandde we in ons clubhuus het Palazzotheater. Daar werd ons een heerlijk buffet voorgezet. De groep Oranje werd daar als beste uitgeroepen. In Velp werden we aangezien voor fietsende “mensen” van de gemeente Grave. “Ja, want ik heb die van Leurs voorbij zien komen”. Vandaag zal ik eens gaan kijken wat voor verkeersproblemen er ontstaan zijn na een wegafsluiting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: