Beeldenstorm 2025; bijeenkomst Boxmeer

Hopenlijk gaan we na alle rapporten en overleggen eindelijk besluiten om gezamenlijk een gemeente Land van Cuijk/Maasduinen bijv. Land van Maas en Cuijk te maken. Daardoor kunen we betere bestuurders, ambtenaren enz. aantrekken en komt er een einde aan veel onnodig dubbel werk en onderzoek.

Laat de beste ambtenaren op bijv. ruimtelijke ordening gebied uit deze streek helpen om Gassel zijn Eige Weg plannen te realiseren. Grave heeft daar te weinig capaciteit en kennis voor in huis. Na brandweer, sociale dienst, ict, personeelszaken ook maar de afdelingen ruimtelijke ordening, financien, economische zaken en toerisme bundelen.

Dan komt het nog ooit goed met deze regio. Onze jeugd zal ons daarvoor later dankbaar zijn.

Raadslid Jacques Leurs van de Graafse fractie Jacques Leurs.

Voor meer informatie: www.jacquesleurs.nl

Jacques Leurs – 12-03-2009 14:13 reactie op: www.degelderlander.nl/maasland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: