Extra raadsvergadering op 3 maart a.s.?

De uitlatingen van de wethouders in de pers hebben misschien tot gevolg dat er een extra ingelaste raadsvergadering komt a.s. dinsdag. A.s. maandag zal er met de griffier Jos Roelofs overlegd worden of dit op zo’n korte termijn mogelijk is. I.v.m. het spoedeisende karakter dient er zo snel mogelijk een debat met de betrokken wethouders plaats te vinden.

2 gedachten over “Extra raadsvergadering op 3 maart a.s.?

 • 2 maart 2009 om 04:23
  Permalink

  Jacques,

  Vanuit San Francisco: Ik denk dat het gaat over het niet kunnen betalen van het cultureel centrum. Daarover kon ik iets vinden. Dat verbaast toch niemand. Ik heb al veel eerder gezegd dat het een onhaalbare kaart is. Wanneer wordt er nu ee raadslid zo wijs om bij ieder woest idee van het college naar het prijskaartje te vragen.

  Tot eind van de week.

  Leo de Vreede

  Beantwoorden
 • 2 maart 2009 om 04:25
  Permalink

  Jacques,

  Ingewikkelde manier van reageren heb jij. Nu ben ik al wat afgekoeld, want ik neem aan dat het gaat over het niet kunnen betalen van het cultureel centrum. dat heb ik toch direct al gezegd, ,aar geen raadslid vond het blijkbaar gek dat het dekkingsplan er maar niet kwam.

  Overigens zit ik in San Francisco, een stad met veel rijkdom, maar genoemd naar een armoedzaaier. Had Graafs kunnen zijn!

  Tot volgend weekend

  Leo de Vreede

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: