Kracht en ambitie; hoofdlijnen concept-verkiezingsprogramma.

Hoofdlijnen concept-verkiezingsprogramma Kracht en ambitie.
Het CDA-verkiezingsprogramma voor de Europese verkiezingen stelt een krachtig Nederland in een sterke en stabiele Europese Unie centraal. Op een groot aantal terreinen zoals asiel- en migratiebeleid, gemeenschappelijk buitenlands, veiligheids- en defensiebeleid, criminaliteits- en terrorismebestrijding, energie- en klimaatbeleid is volgens het CDA duidelijk meer ambitie nodig.

Wij staan voor een sterk Nederland in een stabiele, krachtige Europese Unie. Op een aantal terreinen zoals veiligheids- en terrorismebeleid, asiel- en migratiebeleid, buitenlands beleid, energie en klimaatbeleid moet het Europees beleid krachtiger en ambitieuzer. Er moet echt een tandje bij om deze grensoverschrijdende problemen aan te pakken.

Onderwijs, sociale zekerheid, AOW en pensioenen, gezondheidszorg zijn wat ons betreft onderwerpen waar Nederland het voor het zeggen houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: