Nieuwe projectorganisatie; raad dichter op uitvoering

Tijdens de informatie-avond over de stand van de projecten is de nieuwe project organisatie en de nieuwe werkwijze ook uitvoerig besproken. Visie, strategie en de integrale afweging ten behoeve van projecten geschiedt voortaan in een nieuw te vormen stuurgroep. In de projectgroepen volgt dan de coordinatie en planvorming. Alle projecten passeren vier fases: initiatieffase, definitiefase, voorbereiding en uitvoeringfase en nazorg. 25 projecten passeerden de beamer. In de eerste fase zitten: ‘n Neie Weg in Gassel, Marechausekazerne, Sensis, Maasboulevard, Estersveld, v.d. Venne/kinderdagverblijf, brede School Estersveld, Trompetterstraat 32. In fase twee zit: Bijl/Hofplein, De Stoof, Koninginnedijk, Prinsenstal, Van Dongen. In fase drie:Maaszicht, Gasthuisstraat, Dorpshart Velp, Mariendaal, Rabobank Gassel, De Bons en De Hoeve. In fase vier:Zuidooster, C1000, Hulsman, Graafschedijk, Hemelvaarstkerk. In het fotoarchief tekeningen, plaatjes en plattegronden. De gemeentelijke website zal ook op to date gemaakt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: