5-Sterrenregio, wat is dat?

De regio Noordoost Brabant is booming. Met zo’n 350.000 arbeidsplaatsen verdeeld over 21 gemeenten, een bedrijfsleven dat een hoogconjunctuur beleeft en een enorme potentie. Om juist die potentie optimaal te benutten ontwikkelden de gemeenten, de Kamer van Koophandel, het onderwijs en het bedrijfsleven het plan voor de 4-sterrenregio. Daarbij staat iedere ster voor een economisch speerpunt waarop de regio zich concentreert: food, machines & systemen, logistiek, zorg & farma, toerisme.

In het kader van zorg & farma werd er een bezoek gebracht aan Intervet in Boxmeer door bestuurders en ondernemers uit het Land van Cuijk e.o.

In de powerpoint presentaties over innovatiecentra, kennisinstellingen en infrastructurele ontsluiting stond Grave ‘nog niet op de kaart’! Als Grave zich profileert als woongemeente, kan het mensen uit de regio Nijmegen, Boxmeer en ‘s-Hertogenbosch aantrekken. Aangezien het midden in de driehoek tussen deze steden ligt, omgeven door groen en water.
Zie “foto-archief” in de rechter kolom voor een foto impressie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: