Eerste exemplaar “ontmoet overhandigd”.

GRAVERMAAT: De nieuwe gemeente Land van Cuijk heeft een eigen magazine uitgegeven. 

Gemeentelijk huis-aan-huismagazine over het land van ‘houdoe’ en ‘kom mar achterum’

Ontmoet, het gloednieuwe magazine van de gemeente Land van Cuijk, valt volgende week bij alle huishoudens in de nieuwe gemeente op de deurmat. Het eerste nummer werd in het centrum van Grave aangeboden aan de Graafse Anne Hirdes. Zij is samen met haar man voor het magazine geïnterviewd over hun keuze voor een toekomst in de gemeente Land van Cuijk. Waarnemend burgemeester Wim Hillenaar reikte het eerste exemplaar uit aan Hirdes. Zie ook: https://ons.landvancuijk.nl/nieuws/2154811.aspx?t=Eerste-exemplaar-Ontmoet-overhandigd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: