Jumbo wil verplaatsen naar de locatie van voormalige basisschool De Sprankel.

GRAVERMAAT: In recente B&W besluiten is onderstaand besluit te lezen. Boven dit artikel staat een foto van een “bak” demonstratie in de Sprankel.

Vaststellen raadsvoorstel ‘Principeuitspraak verzoek Jumbo’

Samenvattend advies:

De Jumbo wil graag verplaatsen en uitbreiden naar de locatie van voormalige basisschool ‘De Sprankel’. Naast de realisatie van de supermarkt ziet het verzoek de realisatie van appartementen. De uitbreidingswens wordt door Covid (ruimere opzet, bredere gangpaden etc.) urgenter. Er wordt uitgegaan van een winkelvloeroppervlak (wvo) van 1.450 m2. De vastgestelde detailhandelsvisie staat een wvo toe van maximaal 1.250 m2. Vanwege de afwijking t.o.v. de detailhandelsvisie wordt de raad om een principe-uitspraak gevraagd.

Besluit:
Vast te stellen het raadsvoorstel ‘Principe-uitspraak verzoek Jumbo’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: