De Gelderlander: Fietsbrug Grave stap dichterbij.

Fietsbrug Grave stap dichterbij

Journalist De Gelderlander Herman Wissink

Grave

Omdat de gemeente Grave 1 januari opgaat in de nieuwe gemeente Land van Cuijk en Grave daardoor geen besluiten mag nemen die geld kosten, moet het nog worden goedgekeurd door de Stuurgroep Land van Cuijk die de fusie tussen de vijf gemeentes voorbereidt. Ook moet de provincie nog groen licht geven. De brug kost een miljoen euro.

De fietsbrug wordt noodzakelijk geacht voor de veiligheid van basisscholieren van De Sprankel en Hartenaas. Velen moeten over de Stoofbrug, maar die wordt ook door automobilisten gebruikt. De nieuwe brug komt er parallel aan te liggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: