Facebookbericht: Joël Hendriks plaatste dit bericht op Facebook.

Gravermaat: Op Facebook kwam ik dit bericht tegen. Joël Hendriks doet niet mee aan de herindelingsverkiezingen voor Liberaal LVC. 

Bij de herindelingsverkiezingen doe ik niet mee voor Liberaal LVC. Op 20 juli 2021 heb ik besloten de knop in te drukken. Deze raadsperiode maak ik nog af, maar daarna houdt het op. Voor nu.

Er zijn keuzes gemaakt, die ik niet juist vind. Daarom ben ik opgestapt als bestuurslid. De plek die men voor mij in gedachte had op de kieslijst, was voor mij veelzeggend. Ondanks vele woorden, doet de plek op zo’n lijst er wel toe.

De afgelopen jaren heb ik mij, politiek, ingezet voor een herindeling Land van Cuijk, mét Grave. En die komt er! Hoeveel politici kunnen zeggen dat ze bereikt hebben waar ze voor gingen? Samen met een andere prachtige mensen kan ik zeggen: ik wel.

I see friends shaking hands. Saying: How do you do? They’re really saying: “I love you”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: