Gemeenteraadsverkiezingen 2018GRAVELaatste NieuwsVoorpagina

Toezeggingen laatste raadsvergadering.

GRAVERMAAT: In de laatste raadsvergadering zijn allerlei toezeggingen gedaan:

Wethouder Henisch zegt toe dat de organisatie in gesprek gaat met de marktmeester om te bekijken of er gevaarlijke verkeerssituaties ontstaan met name op de Lunetten.

Hierover wordt schriftelijk gerapporteerd.

Wethouder Lemmen zegt toe te bekijken welke mogelijkheden er zijn om het gereserveerde geld voor de Stoofbrug onder te brengen in een bestemmingsreserve of in de algemene reserve. Er kan nog steeds aanspraak gemaakt worden op de provinciale subsidie.

Wethouder Henisch zegt toe zich te laten informeren over de stavaza daar waar het gaat of er voldoende financiële steun geboden is aan gemeenschapsaccommodaties tijdens het coronajaar. Ook laat ze uitzoeken hoeveel steun er nu geboden is.

Wethouder Lemmen kijkt wat het kost en of er voorzien kan worden in een tijdelijke locatie.
Tegelijkertijd moet de wijkraad het initiatief nemen om een beheerstichting op te zetten waarna de gemeente kan helpen om te kijken hoe dit financieel haalbaar kunnen maken, subsidie mogelijkheden , toekomstperspectief en locatie.

Wethouder Lemmen zegt toe dat er met de bewonersgroep van Lunetten in gesprek gegaan wordt inzake hetgeen ze precies willen, verlenging parkeerplekken en inrichting eenrichtingsverkeer wordt meegenomen.

Burgemeester Van Asseldonk zegt toe om samen met bewoners, geïnteresseerden en veteranen de mogelijkheid te bekijken een Witte Anjer Perkje te realiseren op een nader te bepalen locatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *